Sunday, September 13, 2009

Salam Aidil Fitri



Selamat Hari Raya Aidil Fitri kpd semua rakan blogger. Lemau kan bulan puasa nih. Malas nak update blog. Nothing much diff dgn raya yg lepas2. Lebihkan keperluan anak2. Mcm biasa, kita mak2 ni.

Lagi bebrp hari nak sambut hari raya , semlm berkesempatan utk last minute shopping utk mak dan abah. Jusco buat aku meroyan semlm tau! ini yg malas nak pegi time2 sales ..hehehehe.

Brp lama korang cuti raya? Aku ni ingat nak cuti panjang this year. Nak balik trg jenguk mak yg tak brp sihat tu. Tp cuti ku tak lepas...huhuhuhuhu. 19hb sehari sblm raya tu aku kena kerja dah. Raya ke 3 pun aku dah start kerja balik. Bermakna nak balik Trg kena lah tunggu 2 minggu after raya. Terasa tight sgt schedule after raya nih!!! berderet sepupu2 kawin. Belah aku, belah azim.

Biskut raya? hehehehe...aku ada beli few biskut raya. Beli dgn wawa, nani, kerepek dgn brutal aka suzana. Yg bestnya 3 balang kuih raya dah abis di makan anak2, kerepek pun dah tinggal 1 bekas je lagi. Apa nak buat anak2 happy makan b4 raya. Makan je lahhhh!! dah ummi beli pun utk korang nak makan kan. Zahiroh macam biasa le...hari2 dia belasah kuih raya. Dia pun dah semakin tembammmmmmm!!!

Utk semua rakan blogger, Salam Aidil Fitri! terima kasih atas sokongan/sumbangan..apa2 lah yg berkaitan. Maaf zahir batin sekiranya ada salah dan silap.

2 comments: